Info

Wie kan je aantreffen op Julianastraat  21 ?

Ons gezin bestaat uit vader Igmar, moeder Debora, twee zonen Twan en Rolf, dochter Djamilla en zeker niet vergeten Opa Jaap en Oma Anna die in het achterhuis wonen.

We komen uit Vierpolders, een dorpje tussen den Briel en Hellevoetsluis. Onze droom was ooit eens bij elkaar te wonen, wat ook fijn is voor de toekomst . Na verschillende steden en huizen te hebben bekeken kwamen we ons droomhuis tegen in Burgh-Haamstede. Er was wel een struikelpunt: vader moest verder rijden naar de Maasvlakte waar hij als kraanmachinist werkt, maar dat had hij er graag voor over. 

Toen we het huis gingen bekijken bleek het een voormalig pension geweest te zijn. Op de zolder zijn twee mooie kamers met eigen toilet en douche, Moeder zag het gelijk voor zich: een leuk B & B. Iedereen was er meteen voor. We gingen namelijk elk jaar al naar Renesse met de caravan, waar we op een camping een naseizoen plaats hadden.

Hoe heerlijk is het om in de buurt waar je elk jaar op vakantie ging te gaan wonen!

Omgeving

Er is hier veel te doen: 10 minuutjes lopen en je bent in natuurgebied de “Zeepe”, waar je heerlijk kunt wandelen en fietsen. Je komt allerlei dieren tegen en in de herfst zie je veel paddenstoelen. 

Heerlijk fietsen langs het strand behoort ook tot de mogelijkheden, een leuke tocht is langs het strand naar Zierikzee. Renesse is ook niet al te ver weg en zeker met de fiets te doen. De schattige dorpjes op het eiland zijn zeker het bezoeken waard en vergeet vooral je fototoestel niet.

Bezienswaardigheden

Deltapark Neeltje Jans

Delta Works

Watersport Brouwersdam

Vliegclub Haamstede

Klimbos Zeeuwse Helden

Passagierschip Onrust

Plompe toren

Slot Haamstede

Dit is maar een kleine greep.

Er zijn leuke restaurants dichtbij, dus uw auto kan bij de B & B blijven staan.

De supermarkt is op loopafstand en bij verschillende fietsenzaakjes kan je een fiets huren. Wilt u zelf uw fiets meenemen dan kan hij gestald worden onder de overkapping naast ons huis. Toch niet zo zin in fietsen: op 100 meter afstand van de B & B is de bushalte.

 Kortom er is hier heel veel te doen en te bekijken